Integrált
irányítási
rendszer politikája

Integrált
irányítási
rendszer politikája

Társaságunk folyamatosan törekszik a megszerzett piacok, a kiépített vevői kapcsolatok megerősítésére, a részesedés növelésére.

 

Célunk:

Olyan hatékony folyamatirányítási rendszer bevezetése és működtetése, amely biztosítja előállított termékeink követelmény szerinti megfelelőségét, vevőink megelégedettségét, tevékenységünk színvonalának állandó fejlesztését. Tudatosan törekszünk környezetünk védelmére és a munkahelyi egészségvédelem és biztonság növelésére.

Céljaink megvalósításának fontos eszköze az ISO 9001, 14001 és a 45001 szabványok előírásainak megfelelő integrált irányítási rendszer működtetés, a nemzetközi tanúsítás megszerzése, megtartása.

Céljaink kitűzésekor figyelembe vesszük a LOVÁSZ Forgácsoló Kft. működési környezetét, és tekintettel vagyunk minden lényeges érdekelt fél szempontjára.

Vevőink bizalmának megnyerésében, a folyamatos megfelelő teljesítés mellett kiemelt fontosságot tulajdonítunk a személyes kapcsolattartásnak, és a vevői észrevételek folyamatba történő visszacsatolásának.

A vevői igények színvonalas kiszolgálása érdekében beszállítóink teljesítéseit rendszeresen értékeljük, együttműködésünkre a kölcsönös elégedettség elvét alkalmazzuk.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy szervezetünk minden tagja megértse és elfogadja integrált irányítási rendszer politikánkat, célkitűzéseinket, a teljesítések elfogadási kritériumait, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a magas szintű követelményeket kielégítő munkavégzés, a folyamat minőségének állandó javítására irányuló kezdeményezés.

Az előállított termékek minőségének biztonságos színvonaltartását az alkalmazott technológia állandó korszerűsítésével, munkatársaink rendszeres képzésével, folyamatirányítási rendszerünk folyamatos felügyeletével és fejlesztésével, a felelősségteljes munkavégzés megkövetelésével és elismerésével garantáljuk.

Elkötelezettek vagyunk a minél kisebb környezeti terheléssel járó technológia alkalmazása mellet. Munkatársaink bevonásával folyamatosan javítjuk a munkahelyi egészségvédelem és biztonság színvonalát.

Gyula, 2020. szeptember 1.

Lovász Antal

Ügyvezető

TANUSÍTVÁNYOK