A Mitsubishi Materials egy sokoldalú, váltólapkás maróval bővítette nagy teljesítményű szerszámainak széles választékát. Az új WWX400 egy valódi 90º-os sarokmarófej-sorozat homlok és váll megmunkálásokhoz, illetve másolási műveletekhez. A gazdaságos, kétoldalas, trigon lapkák 6 vágóéllel rendelkeznek. A WWX400 modellt úgy terveztük, hogy megfeleljen a modern fémforgácsoló ipar minden követelményének.

Pontosság és megbízhatóság

A lapkafészek innovatív és pontos geometriája, együtt a precíz lapka rögzítéssel a szerszámtesten, biztosítja a valódi 90°-os fal megmunkálhatóságát a munkadarabon. A legtöbb esetben ezzel elkerülhető a további simító műveletek szükségessége, ezáltal értékes gyártási időt és költségeket takarít meg. A WWX400 marófejek nagy előtolási sebességre képesek, így biztosítva a használhatóságot és a hatékonyságot az alkalmazások széles választékán keresztül. A marótest négy illesztő felületet tartalmaz a lapkafészek belsejében, továbbá egy nagyméretű csavart használ, amely magas lapkarögzítési erőt és stabilitást biztosít anélkül, hogy kompromisszumot kötne a pontosság terén. Ez azt jelenti, hogy alkalmas félnagyoló és simító műveletekhez is. A használhatóság és a megbízhatóság további kiterjesztése érdekében minden marótest rendelkezik belső hűtőcsatornákkal, amelyek kilépései nagynyomású hűtőfolyadékot szállítanak közvetlenül minden lapkára.

Innovatív és gazdaságos lapkák

Az egyedi keményfém lapkák 6 használható vágóéllel rendelkeznek, ami alacsonyabb költségeket és kiváló folyamat-megbízhatóságot nyújt, köszönhetően a negatív lapka geometriának, ami mégis pozitív, éles vágást biztosít. Ez alacsony vágóerőket generál, és a lapkák vastagságának a hagyományos típusokkal összehasonlított növelésével együtt kiváló törési ellenállóságot nyújt.

Ráadásul a magas, maximálisan 8,2 mm-es fogásmélység lehetővé teszi a hatékony vállmarási képességeket. Annak érdekében, hogy megfeleljen az alkatrész felületének simítási elvárásainak, minden lapka alja nagy sugárgeometriával rendelkezik, amely hagyományos wiper-ként működik.

Három különböző forgácstörő áll rendelkezésre: az L, az M és az R forgácstörők a könnyű, a közepes és a nagyoló megmunkálásokhoz. Ezeket 8 különféle bevonatos és bevonat nélküli keményfémminőség széles választékával lehet összekapcsolni, olyan választási lehetőségeket kínálva, amelyek biztosítják az ideális kombináció kiválasztását az anyagok széles skálájának hatékony megmunkálásához.

Méretek

A WWX400 feltűzhető homlokmarófejek Ø50 – Ø250 méretekben érhetőek el, ritka, sűrű és extra sűrű fogosztással. Ø50 – Ø80 méretű szármarók is külön rendelhetők.